Yhteystiedot

p. 044 997 6666
sarita-mattila@nullhotmail.fi

Kotamajan erämaakahvila

Kolmentunturinkurussa kirjaimellisesti tunturien syleilyssä odottaa Kotamajan tunnelmallinen erämaakahvila. Kahvila on kauempana keskuksien palveluista ja tervetullut näky monelle Kukastunturin yli kulkevalle. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luonnon keskellä sijaitsevan Kotamajan pihalta avautuu upea maisema Lainiotunturiin. Kahvila palvelee asiakkaita talvisesongin lisäksi tiettyinä kesäkuukausina sekä syksyn ruskasesongin ajan! Upea hirsipirtti tarjoaa suojaa sekä lämpöä herkullisten kahvilatuotteiden lisäksi. Avotulella voit lämmitellä talven paukkupakkasilla tai kuivatella kesäsateen kastelemia vaatteita.

Kesäaikaan Kotamajalla voi vierailla virallisia kesäretkeilyreittejä pitkin maastopyörällä tai jalkaisin. Talvikauden aikaan kahvilaan pääsee helposti suksilla sillä Kotamaja sijaitsee monen eri ladun risteyskohdassa. Talvella pihan läpi kulkee myös hoidettu talvipolkuverkosto. Talvipolkuja pitkin voi liikkua jalkaisin, lumikengillä tai läskipyörällä. Tarjolla on siis monta eri vaihtoehtoista tapaa vierailla Kotamajalla!

Erämaakahvilan tarjontaan kuuluu perinteisiä makeita ja suolaisia herkkuja sekä pannukahvia. Unohtamatta mainioita lapinmehuja! Isomman nälän yllättäessä voit nautiskella keittolounaan johon sisältyy keiton lisäksi juoma, leipä sekä kahvi tai tee. Moni kesävierailija on yllättynyt iloisesti sillä tarjolla on myös jäätelöä! Takuulla iloisen palvelun lisäksi tarjolla on kattava määrä taukoevästä sekä viihtyisä paikka hetken hengähdykselle. Kahvilasta löytyy myös pieni määrä pyörän varaosia, pumppu sekä multitool.

Palvelut

Ravintola- ja kahvilapalvelut