Info

Pallasyllasoutdoors.com on tietopaketti kansallispuiston ja sen lähialueen maastopyöräilyreiteistä. Tulevaisuudessa sivuston lajivalikoima ja reittivinkit kattavat myös lumikenkäilyn, polkujuoksun ja vapaalaskun – kaikki vuodenajat huomioiden.

Palvelun tavoitteena on tarjota ulkoilmalajeja harrastaville työkalu, jonka avulla on helppo tutkia aluetta ja suunnitella retkiä sekä ennen matkaa että paikan päällä. Samalla tarjoamme yrittäjille mahdollisuuden tuoda esille palveluitaan, jotka osuvat reittien varsille. Näin pystymme yhdistämään palveluntarjoajat suoraan asiakkaisiin.

“Reittipäätökset tehtävä aina oman taito- ja kuntotason mukaan.”

Kaikki sivustolla julkaistava reitti-informaatio on aktiiviharrastajien tuottamaa. Reittikuvaukset, jäljet, reittidata ja vaativuusluokat ovat suuntaa antavia.

Jokaisen reiteille lähtevän on tehtävä päätökset oman taito- ja kuntotasonsa mukaan. Reiteillä liikutaan aina omalla vastuulla. Pallas-Ylläs Outdoors ei ole vastuussa reittien käyttäjistä.

Ota aina ennen lähtöä selvää olosuhteista, maastosta, reitistä ja säästä. Tarkista sopivatko varusteesi, lajikokemuksesi ja fysiikkasi juuri sille reittiosuudelle, jolle olet lähdössä. Pallas-Ylläs-alueen reiteistä suurin osa on sekä teknisesti että fyysisesti erittäin vaikeita jo pelkästään isojen korkeuserojensa vuoksi. Lyhytkin matka voi olla monta kertaa haastavampi, kuin miltä se kartalla näyttää.

“Muista järjestyssäännöt ja vastuullisuus.”

Toivomme, että löydät pallasyllasoutdoors.com:ista paljon hyödyllisiä vinkkejä, kun suunnittelet vierailuasi alueella. Nauti upeasta luonnosta, joka on kansainväliselläkin mittapuulla ainutlaatuinen. Kunnioita kansallispuiston alueella Pallas-Yllästunturin kansallispuiston järjestyssääntöjä ja retkeile vastuullisesti. Mitä vähemmän meistä jää jälkiä, sitä parempana luonto säilyy tuleville sukupolville.

Tervetuloa!
Pallas-Ylläs Outdoors

Ota meihin yhteyttä: info@nullpallasyllasoutdoors.com