reitit

Kesängin kierros

Äkäslompolo, Kolari
Talvireitti – 20 km – Maastopyörä

Äkäslompolo–Hangaskuru–Latvamaja–Kesänkijärvi–Äkäslompolo. Kierros Kesänkitunturin ympäri upeissa maisemissa, reitin varrella on myös useita taukopaikkoja.

Kukastunturin kierros

Äkäslompolo, Kolari, Muonio
Talvireitti – 21 km – Maastopyörä

Yksi alueen hienoimmista talvireiteistä. Kovinkaan moni talvireitti ei nouse tunturiin vaikeiden olosuhteiden vuoksi, mutta tämä reitti menee maisemapaikoille!

Kylästä kylään

Ylläsjärvi, Äkäslompolo, Kolari
Talvireitti – 21 km – Maastopyörä

Ylläsjärven ja Äkäslompolon yhdistävä talvipolku kulkee Yllästunturin itäpuolella. Välillä polku poikkeaa suon laidassa, mutta pääosin se kulkee metsän suojassa mutkitellen.

Ojanlatvan kierros

Sport Resort Ylläs, Kolari
Talvireitti – 15 km – Maastopyörä

Sport Resort Ylläksen pihasta lähtee mukava rengasreitti. Reitille voi valita oman tason mukaan aloitukseksi Tuomikurun lenkin tai Kahvikeitaan helpon reitin.

Sport Resort Ylläs–Kahvikeidas

Sport Resort Ylläs, Kolari
Talvireitti – 2 km – Maastopyörä

Tätä reittiä voi suositella erityisesti ihan vasta-alkajille, perheille tai läskipyörää ensimmäistä kertaa kokeileville. Perillä Kahvikeitaalla sijaitsee laavu jossa voi evästellä ja tehdä tulet.

Tuomikurun lenkki

Sport Resort Ylläs, Kolari
Talvireitti – 6 km – Maastopyörä

Uusi kaudelle 2018–2019 avattu ympyräreitti, joka tekee ylempänä piston Tuomikurun kodalle. Reitti on todellinen nousu- ja laskureitti, sillä ylös Tuomikurulle mentäessä tulee reippaasti nousua lyhyelle matkalle.

Äkäslompolo–Kotamaja

Äkäslompolo, Kolari, Muonio
Talvireitti – 9 km – Maastopyörä

Talvipyöräilyreitti Äkäslompolosta Kotamajalle. Reitti soveltuu profiililtaan ja pituudeltaan myös normaalikuntoisille vasta-alkajille.