Hei ja tervetuloa uusi käyttäjä!

Olemme avanneet pallasyllasoutdoors.comin, jotta sinä – niin juuri sinä – pystyisit sorttaamaan taitojasi ja kiinnostustasi vastaavan ulkoilureitin Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Nyt alkuun olemme keskittyneet maastopyöräilyyn ja Ylläksen huollettuihin talvireitteihin. Niitä on jo yli sadan kilometrin verran! Nakuttelemme lisää reittejä palveluumme, jahka etenemme työssämme. Emmekä ole toki unohtaneet vuodenaikoja. Niitäkin kun on Lapissa reilusti enemmän kuin neljä. Pysyhän vain mukana!

Jos kaipaat helppoa tapaa tutustua alueen maastopyöräilymahdollisuuksiin, lähde yhteislenkille! Lenkki on maksuton, mutta tarvitset joko omat tai vuokravarusteet. Yhteislenkki on matalan kynnyksen lenkki eli hyvä mahdollisuus lähteä tutustumaan reitteihin ja läskipyöräilyyn. Yhteislenkeistä tiedotetaan tarkemmin Facebook-sivulla. Ja muista – aina kypärä päähän!