Yhteiskäyttöreiteillä on otettava kaikki kulkijat huomioon.

Erityisesti syksyn ajan Pallaksen ja Ylläksen lähialueen polut ovat kovassa käytössä. Retkeilyreiteillä liikkuu jalkaisin vaeltavia sekä maastopyörällä kulkevia ulkoilmasta nauttivia retkeilijöitä. Välillä ruuhkaisilla reiteillä syntyy epämukavia kohtaamisia, jotka voivat johtua osittain puutteellisesta informaatiosta. Alueella liikkuu useita harrastajia kaikista ikäryhmistä ja meille kaikille tekee hyvää kerrata miten olisi hyvä toimia. Teimme muutamia vinkkejä helpottamaan sujuvaa yhteiseloa reittien käyttäjille. Voit ladata linkistä pdf tiedoston missä on vinkkejä pyöräilijöille sekä kävelijöille.

Pidetään iloinen mieli ja nautitaan Pallas-Ylläs alueen upeasta luonnosta!

https://www.pallasyllasoutdoors.com/files/uploads/2019/09/yhteisillapoluilla_pallasyllas.pdf