Kesä saapuu

Kesä saapuu kovalla vauhdilla ja pohjoisessa helteet ovat sulattaneet lumet jo lähes kokonaan pois. Tunturissa sekä varjoisilla alueilla lumet säilyvät hieman pidempään, mutta lähiviikkojen aikana polkuverkosto on varmasti avoin talven jälkeen. Muistetaan aloittaa kausi maltilla ja jätetään kaikkein kosteimmat ja pehmeät polkuosuudet väliin. Polkujen kuivuminen kestää oman aikansa ja toivoimmekin, että maastolle annetaan riittävästi aikaa elpyä isoista vesimääristä mitä kevät tuo tullessaan.

Kesän mukana myös sivustolle on suunnitteilla uusia reittejä! Jatkamme edelleen maastopyöräilyreittien lisäämistä, mutta uutena osa-alueena tulee gravel ja bikepacking reitit. Näin saamme entistä enemmän upean Lapin luonnon keskelle reittitarjontaa laajemmalle käyttäjäkunnalle. Tarkoituksena on myös tehdä enemmän reittikokonaisuuksia, joista voit valita juuri sinulle sopivia matkoja ja vaikeusasteita.

Mukavaa kesän alkua kaikille!